Lukuvuosi on ohitse ja se olikin aikamoisen vauhdikas ja vaiherikas kaikkine muuttoineen ja uuden koulun avajaisjuhlallisuuksineen. Kokonaisuudessaan selvittiin hyvin, mutta aikamoisen rankalta se näin jälkikäteen tuntuu myös rehtorista. Päätavoitteissamme (oppialsmäärän kasvattaminen hyvän koulun maineella) onnistuimme erittäin hyvin, sillä ensi luykuvuonna koulussamme oppii 69 oppilasta. Myöskin arvioidessamme lukuvuosisuunnitelmaamme toteismme monilla osa-alueilla onnistumisia. Kansainvälisyys on asia, joka meidän tulee jatkossa huomioida paremmin.

Kiitän kaikkia tämän lukuvuoden koulukylän osallistujia ja toivotan Teidät tervetulleiksi jatkossakin. Haluamme jakaa tietoa ja taitoa yhteiseksi hyväksi.

Nyt on aika huoahtaa muutaman viikon verran ja nauttia kesän tuoksuista ja riemuista. Minulla tiedossa ainakin osallistuminen Sulkavan Suuroutuihin, Tangomarkkinoille, Kuninkuusraveihin ja Suolentopallon MM-kisoihin. Siis varsin  mukavaa ja rentouttavaa kesämenoa. Iloista kesää kaikille ja elokuussa palataan taas!

Kesäterveisin Jaana