17.2.2009

Mukava lastentapahtumamme on jälleen vietetty, saatu kokemuksia asiakaspalvelusta, rahan käytöstä, yhdessä tekemisestä ja yhteistyöstä sekä monenelaisia liikunnallisia taitoja on harjoiteltu. Ja kaiken kruunasi vielä tapahtuman tuotto, joka oli noin 700e. Hienoa yhteistyötä kodin ja koulun ja kylän välillä!

Toinen ilouutinen on koulumme peruskorjauksen ja lisätilan rakentamsien suunnittelun aloittaminen. Nyt tilahallinto on kysynyt alustavia ajatuksiamme tarvitsemistamme tiloista ja olen ne tänään toimittanut tilahallintoon. Tästä se lähtee ja kohta pelaamme uudessa liikuntasalissa. Siihen minä ainakin luotan ja sen eteen teemme töitä. Pieniä korjaustöitä ryhdytään tekemään mahdollisesti jo hiihtolomalla ja kesällä ovien uusiminen ja muita pieniä kunnostuksia.

Olen anonut kerhotoimintaan ensi lukuvuodelle 3h/vko, jolloin voisimme pitää taito- ja taideaineisiin liityviä koulutyötä tukevia kerhoja opettajien voimin eri-ikäisille oppijoillemme. Kerhotyöllä on suuri merkitys lapsen iltapäivän aktivoijana.

Koulumme kolmannen opettajan viran täyttäminen tulee ajankohtaiseksi, sillä Minnalta loppuu työsopimus heinäkuun loppuun. Toivon kovasti, että hän saa jatkaa. Kaupungilla on paineita sijoittaa jo virassa olevia opettajia, sillä oppilaiden määrä koko kaupunkitasolla on laskussa ja opettajiakin tarvitaan silloin vähemmän. No tämä asia ratkennee piakkoin!

Tällaista menoa tällä kertaa!!!

Jaana