Uusi kouluvuosi on käynnistynyt jälleen Ihastjärven koululla. Opettajakuntamme on vaihtunut, kun Mari ja Minna ovat siirtyneet toisiin tehtäviin. Tilalle olemme saaneet luokanopettajat Kaijan ja Jarmon, liikunnantuntiopettajiksi Heidin ja Tonin sekä koulunkäyntiavustajaksi Annelin. Lämpimästi tervetuloa koulullemme! Tuntikehyksemme mahdollisti kahden liikunnan tuntiopettajan ottamisen, jolloin voimme jakaa luokkiemme opetusta paremmin. 

Ensimmäiset päivät ovat menneet vilauksessa ja olemme nauttineet aurinkoisista keleistä opiskelemalla paljon ulkona. Meillä on tekemisen meininki päällä ja oppilaat puhkuvat intoa. Koulumme puutarha on tarjoillut taas runsasta satoaan oppilaidemme välipaloiksi.

Uuden koulumme hankesuunnitelma etenee ja se on saamieni tietojen mukaan kaupunginhallituksen käsittelyssä 30.8.2010 ja kaupunginvaltuustossa 6.9.2010. Kehittäjätiimi on kokoontunut kesän aikana ja pohtinut toiminnallisia muotoja elämänkaari toimintakeskus -ajatuksesta. Hyvä tulee! Lisäksi minä olen päässyt opiskelemaan johtamisen erikoisammattitutkintoa ja uusi koulumme on kehittämisprojektini tuossa koulutuksessa. Mielenkiintoinen syksy jälleen tulossa ja toivon mukaan uutta kouluamme ryhdytään pian rakentamaan. Jäädään odottamaan hyviä päätöksiä!!

Olen päivittänyt blogiimme lukujärjestykset ja kaikki muutkin tiedot, joten käykääpä ahkerasti vilkuilemassa toimintaamme. Kutsun kaikki kyläläiset, vanhemmat/huoltajat ja oppilaat sekä kaikki yhteistyötahot mukaamme metsä/eräretkelle Valkeajärvelle la 11.9.2010 klo 12-15. Ohjelmasa tehtävärastirata Valkeajärven ympäri, kalastusta, retkieväiden (Makkara, tikkupullat jne.) nauttimista sekä mukavaa yhdessäoloa, jossa myös tutustumme toisiimme. Tervetuloa!

Toivotan kaikille hyvää alkavaa syksyä ja informoin täällä taas kuulumisia!

YStävällisin terveisin Jaana