Nyt on aika juhlia!

Olemme järjestäneet kaikki yhdessä jokaiselle jotakin! Ihana Kyläkoulumme-Koulu kylässämme on valmis vastaanottamaan Teidät juhlavieraat eri tapahtumiimme! Haluamme tarjota Teille ihastjärveläistä osaamista, tietoa ja taitoa-elämäniloa ja hyvinvointia!

Ihastjärven kyläkoulun avajaisjuhlaviikko käynnistyy torstaina 22.3. Hyvinvointi-illalla. Hyvinvointitorilla on kello 17-20 on muun muassa omahoitopisteen avajaiset, tietoa terveydestä kuin kauneudenhoidosta ja toiminta-ja tuote-esittelyä ja myyntiä. Asiaa on myös ikäihmisille. Paikalla on yrittäjiä kylältä ja kaupungista. Illan aloittaa Seija Kohvakan ravitsemusluento ”Terveyttä ruoasta” kello 17.

Osana Hyvinvointi-iltaa on Jumppamarathon kello 17-21, jonka avaa Jaana Strandmanin niska-selkäjumppa. Illan aikana on myös tarjolla zumbaa kello 18 ja lentopalloa venyttelyn kera kello 20. Torstai-iltassa on vielä seurakunnan tapahtuma 7-13 –vuotialle ”Donkkis big night” kello 18.30-20.30. Torstain tapahtumiin vapaa pääsy.

Perjantaina 23.3. Ihastjärven koululla on juhlailtamat kello 19-01.

– Juhlailtamissa esiintyy musiikkiviihdeorkesteri Neloset ja THe Munakenno, kylän oma orkesteri, sekä Ihastjärvirevyy-ryhmä.

Lauantaina 24.3. lapsille ja perheille suunnatussa tapahtumassa on luvassa seikkailurataa, piirustuskilpailu, pomppulinna,poniajelua ja kasvomaalausta. Nalle Puh ja Tikru ovat tavattavissa ja halattavissa. Koululla on myös omatoimisia toimintapisteitä.

– Lastentapahtuman kaikkiin toimintoihin pääsee mukaan kahden euron lipulla ja se sisältää myös puffetin, kertoo Strandman.

Illalla koululla on Tähtibileet kello 19-23, jossa live-esiintyjänä Ali Elkharam. Illan aikana disco ja kilpailuja. Kaupungista on järjestetty bussikyyti 50:lle ensimmäiselle, menopaluun hinta on viisi euroa ja bussi lähtee Mikkelin matkakeskukselta kello 18.15 palaten samaan paikkaan tapahtuman jälkeen. Lippu Tähti-iltaan maksaa viisi euroa ja tapahtuma on päihteetön.

Sunnuntaina 25.3. koululla on pääjuhla kello 16-18, tilaisuudessa on puheita, esityksiä ja koulun hengen vapautus.

TERVETULOA!