31.1.2009

Meidät on valittu LOVE-hankkeeseen.Jess! Nyt odottelemme yhteydenottoa hankevetäjiltä ja heidän tutustumistaan kouluumme.

Toinen mielestäni merkittävä asia koulumme kehittämisessa on tilahallinnon päällliköiden vierailu parin viikon päästä koulullemme. AIheena on koulumme peruskorjaus ja mahdollinen lisärakentaminen. Odotan paljon tuolta palaverilta. Myös kaupunkimme kehitysjohtaja Soile Kuitunen on luvannut tulla kehittämisideointiin mukaan. Rurakia-instituutin kylän kehittämisilta on ma 9.2.2009 koulullamme, jonne kaikki kyläläiset nyt mukaan.

Tänään olin kyläyhdistyksen kokouksessa, jossa valittiin kyläyhditykselle uusia toimihenkilöitä kuluvalle vuodelle ja suunniteltiin toimintaa. Kyläyhdistyksen hallituksen uudet jäsenet ovat Merja Salo pj., Satu Väisänen siht., Marja Hänninen, Osmo Hänninen, Manu Rantanen, Anneli Hämäläinen ja Timo Dyster. Mielestäni erinomainen joukko ja yhteistyölinkkejä koulun henkilökuntaan löytyy Annelin kautta sekä koulun neuvottelukuntaan OSmon kautta ja itse asiassa kaikki ovat koulumme oppilaiden huoltajia. Kyläyhdistyksen toimintaa kuluvalle vuodelle ovat mm. kylälehden julkaiseminen, rakenna-asu-sisusta -messuilel osallistuminen, tonttimarkkinointi, Ihasttori heinäkuussa Rokkalan kaupan pihalla, kylän yrittäjien ilta, "akkainreissu" jonnekin lähialueelle, luentosarja, joka käsittelee lapsia, perhettä ja parisuhdetta. Toimintaa on ja toivotaan niihin vielä runsasta osantto ja yhteistyötä.

Kokouksen yhteydessä järjestimme myös lumenveistokisan ja tässä tuotokset. Aiheena oli siis tehdä teos, joka kuvaa IHastjärveä.

Tässä voittajatyö -Ihastsotkan pesä

Ja mielestäni tämä oli kyllä ehdottoman upea-tekijät kertoivat tämän kuvaavan maapallon parasta koulua - Ihastjärven koulua!