Uusi kouluvuosi on pyörähtänyt käyntiin ja meillä Ihastjärvellä meno on aivan ihastuttavaa. Syksyn ajan koulumme, Kalevankankaan koulu, on tarjonnut meille ensimmäisen viikon aikana uusia puitteita-liikuntasalin. Salista olemme päivittäin ottaneet kaiken irti aj nauttineet liikunnan riemusta. Myös muut tilat ollaan saatu kuntoon ja koulutyö on alkanut kivasti. Uudet opettajamme Anne ja Sanna sekä avustajmme Satu ovat hienosti päässeet kyläkoulumme rytmiin mukaan.

Uusi koulumme Ihastjärvelle kohoaa kovaa vauhtia. Tällä viikolla saapuvat viimeisetkin elementit ja niiden asennus pääsee alkamaan, mikäli sää pysyy sateettomana. Maalämpöputkien asennus on loppusuoralla, samoin kaivojen. Koulun henkilöstö suunnittelee kalustusta ja pohtii ensi kesänä tehtävää piha-aluetta. Suunnittelluun pääsevät ilman muuta mukaan myös oppilaat ja kyläyhdistyksen hallitus sekä vanhemmat. Rakentaminen on kutakuinkin aikataulussaan.

Tänään meillä on vanhempienilta ja siellä työstämme lukuvuosisuunnitelmaa, valitsemme uuden neuvottelukunnan kolmevuotiskaudeksi ja kuulemme koulumme ja kylämme ajankohtaisista asioista. Illan lopuksi henkilökuntamme ottaa mittaa vanhemmista lentopallo-ottelussa! Pelipaitatuunaus on henkilökunnalla käynnissä ja "viimeistelyharjoitukset" tehty!

Toivotan meille kaikille hyvää lukuvuoden alkua ja hyvinvointia-ELÄMÄNILOA!

Jaana