Kiitän kuluneesta lukuvuodesta kaikkia Teitä hyvät huoltajat ja koulun henkilökunta! Kiitos neuvottelukunnalle työstänne, kiitos kylän väki! Kuluva lukuvuosi on ollut vaiherikas, johon on mahtunut monenlaisia tapahtumia aina 110-vuotiaan koulumme juhlallisuuksista koulumme tilasuunnitteluun. Opetuksellisesti olemme kehittäneet ja kehittyneet erityisesti tieto- ja viestintätaidoissa, josta koulumme blogi on oiva esimerkki. Olemme myöskin olleet opetuskentällä esillä eri tiedotusvälineissä, mikä on ollut luomassa ja vahvistamassa kouluamme ja sen toimintaympäristöä. Se on osoitus myös siitä, että koulumme on kiinnostava. Tärkein asiamme – oppijamme ovat kasvaneet, kehittyneet ja oppineet ja se on ollut nähtävissä päivittäin heidän toiminnassaan ja erityisesti heidän kasvoiltaan. Olemme kiitollisia saamastamme tuesta ja yhteistyöstä. Koulumme on tärkeä osa kyläämme – kylän helmi – niin kuin Mikkelin kaupunkilehdessä kirjoitettiin. Haluamme, että koulumme ja kylämme pysyy myötätuulessa ja se myönteinen, aktiivinen vire näkyy ja tuntuu jatkossakin.

Lukuvuonna 2009-2010 koulussamme on tämänhetkisen tiedon mukaan 52 oppilasta ja luokkajakomme on seuraava:
1-2lk 18 oppilasta luokanopettaja Minna Pastila
esikoulu, 3lk 15 oppilasta luokanopettaja/rehtori Jaana Strandman
4-6lk 19 oppilasta luokanopettaja Mari Muinonen
Koulumme saa koulunkäyntiavustajan, mutta hänen nimestään ei ole vielä varmuutta.
Makoisat ruuat meille keittelee Merja Väisänen
Kiertävänä erityisopettajana kahtena päivänä on Pirjo Lampinen ja kiertävänä englanninopettajan syksyn ajan on Helena Thure ja vuodenvaihteen jälkeen Paula Virta. Taksiautoilijana jatkaa Pertti Hämäläinen. Iltapäivätoiminta ei jatku enää Etelä-Savon liikunnan kautta vaan kaupungin opetustoimen kautta ja sinne on tulossa yksi ohjaaja. Ilmoittautukaa kaikki tulevan vuoden esikoululaiset ja 2lk oppilaat Opetuspalvelukeskukseen Marjo Bovellanille 015-1943013, mikäli haluatte iltapäivätoimintaa lukuvuodeksi 2009-2010 koulupäivien jälkeen.

Kesän menovinkkejä:

* Ke 3.6.2009 klo 19.30 koululla keskustelemme koulumme tilasuunnittelusta ja kehittämisestä kylän toimintakeskukseksi. Tervetuloa ideoimaan!

* Pe 5.6.2009 klo 12-14 koulumme kentällä Etelä-Savon Liikunnan ja Etelä-Savon piirin Vesaisten järjestämä Sporttivaunu. Ohjelmassa monenlaista liikunnallista toimintaa! Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Tervetuloa! Yhteyshenkilö Jaana Strandman 050-9100540.

* La 4.7.2009 9-13 Rokkalan kaupan pihassa Ihast´tori.Tervetuloa!

Lisää kylän tapahtumista voitte käydä lukemassa osoitteesta www.ihastjarvi.fi. Koulun blogi osoitteessa http://ihastjarvi.vuodatus.net voi toimia viestivälineenä pesäpallo- ja jalkapallopeli-iltoihin.

Toivotan kaikille iloisia kesänriemuja, tuoksuja ja makuja! Syksyllä tavataan koulutyön merkeissä ke 12.8.2009 klo 8.25. Lähetän vielä kirjeen ennen koulunalkua koteihin, jossa mm. kuljetusaikatauluja!

Aurinkoisin kesäterveisin

Jaana

ps. Täällä blogissani viestittelen aina silloin tällöin kuulumisia!