Kiitos Halloween-tapahtumaan osallistuneille. Siinä oli jälleen hyvä esimerkki siitä, kuinka yhteistyöllä saadaan upeita juttuja aikaiseksi.

Koulumme tilasuunnittelussa edetään nyyt siinä vaiheessa, että kaupunginhallitus ja valtuusto käsittelevät sitä talosuarviossa. Kaupungin talous on tiukoilla ja sikäli hankkeemme osuu huonoon ajankohtaan. Toki nyt juuri investointeihin kannattaisi satsata. Lisäkis koulumme kunto on erittäin huono. Tämän koululla kävivät toteamassa myös jälleen kerran työterveyshoitaja, työsuojeluvaltuutettu ja kaupungin kunnossapitoinsinööri. Heidän lausunnnossaan koulumme tilat, ilmastointi ja lämpötilat  eivät ole asianmukaisia ja ne voivat aiheuttaa terveydellisiä ongelmia. Lisäksi ne eivät täytä opetussuunnitelmallisia tavoitteita. Lausunnossa kehoitetaan koulumme tilasuunnittelua kiirehtimään. Nyt laaditaan siis hankesuunnitelmaa ja katsotaan ja toivotaan, että saadaan se pikaisesti päätöksentekoon ja hallitus ja valtuusto linjaavat koulumme rakentamisen aloittamisen vuodelle 2010. 

Koulullemme on valittu uusi oppilaskunta ja Halloween-juhlista päästyään oppilaskunta keskittynee kevätretkien valmisteluun. Keväällä 2010 kevätretkiä tehdään kaksi. Isommat oppilaat 4-6lk lähtevät omalle reissulleen ja 0-3lk suuntaa retkensä Jyväskylään. Neuvottelukunta on ohjannut kokouspalkkionsa käytettäviksi oppilaiden retkiin ja näin saamme jo osan matkakustannuksista.

LOVE-hanke koulullamme toimii ja saamme noin 4000euron edestä laitteistoa koulullemme hankerahoista. Koululle on tulossa kannettavia tietokoneita lisää oppilaskäyttöön, väritulosin, headsettejä, dataprojektori ja dokumenttikamera. Olemme kiitollisia! Lisäksi hankekoulutuksissa opettajiemme tietotekniset taidot ovat kohentuneet ja blogimme muuttuu kaksiosaiseksi. Toinen blogi on tiedotusblogi ja toinen tapahtumablogi. Tiedotamme ja järjestämme tästä vanhempienillan marraskuussa. Kokoanisuudessaan erittäin hyvältä vaikuttaa!

Hyvää syyslomaa toivotellen

Jaana