Hyviä uutisia jälleen- 60 oppilaan raja on rikkoutumassa lähipäivinä, sillä kouluumme tulee uusi oppilas! Toivotamme hänet tervetulleeksi! Hyvä uutinen on myös se, että kaupunginhallitus on päättänyt perustaa ohjausryhmän koulumme toiminnalliseen kehittämiseen. Hienoa! Vielä puoli vuotta sitten tästä asiasta ei saanut edes puhua, vaikka sydämessäni olen koko ajan tiennyt, että uusi kyläkoulumme tulee olemaan kaikkien kyläläisten toimintakeskus. Tämä kyläkouluhanke on kyllä ollut aikamoisen MIELENKIINTOINEN kaikkine kuvioineen. Pääasia on se, että uusi koulu on parin kuukauden päästä valmis ja ihastjärveläinen lapsi/nuori saa terveen ja opetussuunnitelman mukaisen oppimis-, kasvamis- ja kehittymisympäristön.

Ihastu Ihastjärveen -hankkeen kanssa teemme tiivistä yhetistyötä ja linkitämme eri toimintoja ja tapahtumia yhteen-yhteiseksi hyväksi! Todella antoisaa ja tästä alkaa pikku hiljaa syntymään uuden koulun toimintamallia. Toivoitan Teidät kaikki kyläläiset mukaan tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Koulutyössämme olemme viime aikoina pohtineet kovasti kiusaamista, mitä se on ja miltä se tuntuu? Mitä on kaveruus ja toisista välittäminen, yhteen hiileen puhaltaminen? Tuleva viikko on liikenneturvallisuusviikko ja meillä on silloin monenlaista aiheeseen liittyvää toimintaa. Kurkatkaapa tiedotusblogiin! Illat pimenevät, joten heijastimet heilumaan! Välkyt erottuvat!

Turvallisin terveisin Jaana

Valman kanssa pupumetsällä syyskuussa 2011