Päivä Savonlinnassa oli erittäin mielenkiintoinen ja hyväksi sen teki eri koulujen kehittämisideoilla hankkeeseen osallistuvat opettajat. Meillä on opittavaa monilta heiltä ja vastaavasti me voimme antaa heille sitä, mitä meillä on. Odotamme innolla seuraavaa sessiota (6.4.), jolloin Maisa ja Teemu tulevat koulullemme kouluttamaan ja pohtimaan kanssamme kehittämisideoitamme. Suunta kehittämisideaan alkaa löytyä ja se tulee tämän hankkeen myötä painottumaan tieto- ja viestintätekniikan käyttöön opetuksessamme ja koulussamme. Haluamme myös, että se jää koulumme toimintakulttuuriin ja on osa arkipäiväämme tuoden opetukseemme ja oppimiseen lisää mahodllisuuksia. Myös henkilökuntamme tietotekniset valmiudet tulevat hankkeen myötä kehittymään. Allekirjoittanut voi jo todeta, että copy-paste on hyvä toiminto, mutta nyt aion oppia käyttämään tietokonetta paljon laajemmin. Saimmehan mukaamme Savonlinnasta uudet upeat kannettavat tietokoneet, joissa on kaikki mahdollinen.

Opettajamme ja avustajamme osallistuvat myös KELPO-hankkeen koulutuksiin kolme kertaa kevään aikana. Aiheena kaikissa kolmessa koulutuksessa on tarkkavaisuuspulma ja miten sitä käytännönkonsteilla voidaan auttaa. Lisäksi hankkeen kautta opettajamme käyvät vielä erityispedagogiikkaan liittyvissä koulutuksissa, kuten Minna huomenna Jyväskylässä Niilo Mäki -instituutissa toiminnanohjauksen koulutuksessa.

Oppilaskunnan vaalimainonta saa kyllä mielen korkealle. Täytyy sanoa, että luovuutta ei puutu. Ehdokkaat kalastelevat ääniä mm. luokkaretkien ABC-asemapysähdyksillä, purkkapusseilla, fiksuudella, rintamerkeillä jne. Tuskin maltan odottaa huomista aamua, jolloin ehdokkaidemme vaalipuheet jatkuvat. Vaalejamme voitte seurata päivittäin blogistamme.

Torstain tämä toimii -kilpailuun Mikkelin ammattiopistolle saimmekin yhteensä neljä joukkuetta ja torstaina lähdemme esittelemään liikkuvat lelumme tuomaristolle. Päivän aikana on myös muuta ohjelmaa ammattiopiston opiskelijoiden toimesta.

Perjantaina henkilökuntamme virkistäytyy ensin meikkikurssilla ja sen jälkeen pohjoisen alueen koulujen yhteisissä "pilleissä". Henkilökuntamme virkistäytyy yhdessä silloin tällöin erilaisin "menoin". "Menomme" ovat vaihdelleet hirvenmetsästyksestä bingoon. Mutta eipä paljasteta näistä sen enempää.Silmänisku

Kokonaisuudessaan meillä on koulussamme mukavaa!Hymy

Jaana