Hyvä kotiväki, huoltajat ja kyläläiset!
 
Aurinko heittää säteitään ja kevät tekee tuloaan! Hiihtolomalta on palattu ja on aika kääntää katseet kevään toimintaamme ja tiedottelen seuraavaa:
 
  • Love-hanke jatkuu vielä tämän vuoden ja olemme saaneet koulullemme kannettavia tietokoneita lisää, tulostimia, joista yksi väritulostin, headsettejä, videokameroita, dokumenttikameran ja dataprojektorin. Henkilökuntamme tieto- ja viestintätekniset taidot ovat kohentuneet ja yritysyhteistyökuvio Kenkäveron kanssa on alkanut. Yritysyhteistyössä olemme tämän vuoden osalta sopineet, että osallistumme Kenkäveron eri tapahtumiin myyjäisten tai esitysten muodossa, tutustumme Kenkäveron historiaan ja toimintaan, osallistumme linnulle koti-projektiin, johon olemme tehneet mainoksen ja muutaman pöntön sekä osallistumme pönttöjen kiinnitykseen. Lisäksi käymme erilaisia kädentaidon työpajoja Kenkävero vierailuillamme ja tutustumme yritysmaailman saloihin lapsen/nuoren näkökulmasta. Seuraava LOVE-hankekoulutus opettajille on to18.-19.3.2010. Kenkäveroon menemme kevään aikana 9.4. ja 2.6. Meille on varattuna Kenkäveron pääsiäistapahtumassa la 27.3.2010 myös ilmainen myyjäispöytä, mikäli haluamme myydä tuotteitamme tai mainostaa esim. kouluamme. Ottakaa neuvottelukunnan jäseniin yhteyttä asian tiimoilta. Neuvottelukunnan seuraava kokous on 24.3.2010 klo 17 koululla.
  • Olemme lähteneet mukaan Kivakoulu-hankkeeseen, jossa keskitymme koulumme toimintakulttuuriin toisten huomioimisessa, kiusaamisen ennaltaehkäisemisessä ja yhteisöllisyyden esilletuomisessa.
  • Uusi perusopetuksen lainsäädännön muutos tulee eduskuntaan hyväksyttäväksi huhtikuussa ja tuo erityisesti oppilashuollon ja erityisopetuksen ja -kasvatuksen osalta muutoksia myös toimintatapoihin. Koulumme tulee kevään aikana perehtymään erityisesti oppilashuoltotyöryhmän toimintaan kehittäen sitä paremmin palvelemaan meitä kaikkia moniammatillisesti ja yhteisöllisesti. Koulun henkilökunta kouluttautuuu kevään aikana erityisesti hankkeiden mukanaan tuomin mahdollisuuksin kehittäen kouluamme yhä paremmaksi oppimis- kasvamis- ja kehittymis- sekä hyvinvointikeskukseksi.
  • Koulun hankesuunnittelussa on nyt kolme vaihtoehtoa ja parhaillaan kirjataan plussia ja miinuksia eri vaihtoehdoista. Nuo vaihtoehdot ovat nykyinen paikka, Paajalantienhaara ja Savisillan Riutan alue. Mielestäni meidän tulee yhteisesti yhteen hiileen puhaltaen kehittää kyläämme ja kouluamme eteenpäin ja tehdä päättäjille selväksi kaupunkistrategiamme mukaisesti, että uusi koulu rakennetaan Ihastjärven kylälle. Kutsun kaikki kyläläiset ja asiasta kiinnostuneet kyläiltaan ma 22.3.2010 klo 18 koululle, jossa asiaa pohditaan ja mietitään lisää. Tervetuloa!
  • Koulumme lukuvuoden kevättempausta vietetään to 20.5.2010 klo 18, jolloin ohjelmassa mm. Ihastjärvi-Talent. Haastan kaikki mukaan näyttämään ihastjärveläistä osaamista. Taito tai tieto voi olla mitä tahansa ja esitys voi olla 1-4minuutin pituinen. Äänentoisto on järjestetty ja esiintymispaikkana on koulun piha-alue. Ilmoita osallistumisestasi Jaanalle 12.5.2010 mennessä. Hyviä esityksiä palkitaan! Tervetuloa mukaan!
  • Lukuvuoden 2010-2011 uudet esikoululaiset ja ensimmäisen luokan oppilaat huoltajineen kutsutaan tutustumaan kouluumme ma 26.4.2010 klo 8.25-10.30. Tervetuloa!
  • Kevätretkillä suuntaamme esikoulu-3lk:n kanssa Jyväskylään 25.5.2010 ja 4-6lk lähtee liikunnalliseen leirikouluun Pajulahden urheiluopistolle 26.-28.4.2010. Huoltajat olette tervetulleita mukaan retkillemme!
  • Lukuvuoden koulutyömme päätämme la 5.6.2010 klo 8.25
 
 
Mikäli Teille viriää tämän tiedotteen pohjalta kysymyksiä tai kommentoitavaa ottakaa yhteyttä:
[email protected] tai 044-7945504 tai ihastjarvi.wordpress.com
 
Keväisin terveisin

 

Jaana