Tulevalla viikolla on koulumme neuvottelukunnan kokous, jonka asialistalla on koulumme kevätretki ja kevätjuhla, ajatelmat kylän kehittämisilloista, mahdollinen osallistuminen rakenna-asu-sisusta -messuille.

Kevätretkelle suuntaamme Helsinkiin, jossa meillä on erilaisia tutustumiskohteita, kuten blogista näkyy. Esikoululaiset eivät lähde retkelle, vaan lähtevät vappuaattona omalle retkelleen ponitallille ja Mikkelin keskustaan. Näin kevätrekelle mahtuu 13 huoltajaa koulun henkilökunnan lisäksi. Muutama paikka on vielä vapaana. Halukkaat ilmoittautukaa minulle!

Kevätjuhlan olemme päättäneet pitää to 28.5.2009 klo 18 koululla ja aiheena on Prinsessa Ruusunen -satunäytelmä. Kaikki oppilaamme pääsevät esiintymään. Lisäksi jaamme tuossa juhlassa Hymytyttö ja Hymypoika -patsaat sekä neuvottelukunnan stipendit. Todistuksien jako on la 30.5. klo 8.25 alkaen.

Mutta monenmoista tapahtumaa on vielä ennen keväistä todistuksenjakoa ja niitä pohdimme neuvottelukunnan kanssa tiistain kokouksessa.

Maanantaina 6.4. koululle saapuvat LOVE-hankevetäjät ja työstämme koko päivän koulumme kehittämisideoita-oppimisympäristö, opetussuunnitelma ja blogi. Tuona päivänä koululla on sijaiset ja Mari, Minna ja minä keskitymme vain kehittämispuuhiin.

Koulun hankesuunnitelman laadinta käynnistyy toukokuun alussa kiinteistöjohtajan, koulutusjohtajan ja rakennuspäällikön toimesta.

Kuulumisiin!

Jaana